OBS De Wiekslag is een energieke en levendige dorpsschool.

Van harte welkom op de website van OBS De Wiekslag. Onze school ligt in de gemeente Bellingwedde en bij ons wordt adaptief onderwijs aangeboden. Leren en presteren wordt belangrijk gevonden. De leerlingen doen dat vooral als er structuur en duidelijkheid is. En dat heerst bij ons!

Het team van professionele leerkrachten en deskundigen houdt zich vooral bezig met het geven van kwalitatief goed onderwijs. Er is eerst instructie voor de hele groep, daarna vindt differentiatie plaats. Dit betekent, dat er extra aandacht is voor de leerlingen, die meer of minder aan kunnen. Leerlingen leren beter als ze plezier hebben in school. Daarom hecht de school veel waarde aan een goed en veilig pedagogisch klimaat. OBS De Wiekslag legt de nadruk op verantwoordelijkheid en zelfstandigheid van leerlingen.

 

Wat gaat er allemaal gebeuren ?

Er zijn op dit moment nog geen agendaitems toegevoegd.

ONZE VISIE

De kinderen werken en leren in combinatiegroepen, dus in heterogene leeftijdsgroepen maar we zijn op bepaalde momenten ook groep doorbrekend bezig. Jong en oud gaan samen aan de slag. Bij ons op school werken we met eigentijdse moderne methodes en leermiddelen..

Het laatste nieuws

Maandbrief 5

Gepubliceerd door: OBS de Wiekslag
 

Maandbrief 4

Gepubliceerd door: OBS de Wiekslag
 

Maandbrief 3

Gepubliceerd door: OBS de Wiekslag
 

OBS DE WIEKSLAG

Clusterdirecteur: Annet Flim

Schoolcoördinator: Madelon Klaassens

Bezoekadres:

Veurste Rou 4
9697 RZ Blijham

Postadres:

Postbus 6
9677 ZG Heiligerlee

0597-562070

obsdewiekslag@sooog.nl